Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. Dankzij eigen alarmcentrales in 34 landen op alle continenten en een internationaal netwerk van 400.000 hulpverleners, is hulp altijd in de buurt.

website Global Assistance

vanaf
€ 1,31

Met de doorlopende reisverzekering van Route Mobiel (onderdeel van SNS Reaal) gaat u altijd onbezorgd op vakantie. Baggage is verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Sluit deze voordelige reisverzekering binnen 5 minuten online af.

website Route Mobiel

vanaf
€ 1,56

Univé is een coöperatieve verzekeraar die werkt als vereniging zonder winstoogmerk. De Univé Alarm Service staat 24/7 voor u klaar. U bepaalt bij Univé zelf voor welk bedrag u per persoon de bagage wilt verzekeren: € 1.000,-, € 2.500,- of € 3.500,-.

website Univé

vanaf
€ 1,89

Met een reisverzekering van OHRA gaat u goed verzekerd op reis. In Nederland en buitenland. Het basispakket (Basis, Plus of Top) biedt dekking voor onder andere aansprakelijkheid vakantieverblijven, bagage en persoonlijke hulpverlening. U kunt het basispakket naar wens aanvullen met maximaal vijf modules.

website OHRA

vanaf
€ 1,99

De Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer kunt u zelf samenstellen. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent. Winter- en onderwatersport verzekert u voor slechts € 0,11. Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

website Centraal Beheer

vanaf
€ 2,17

De basisverzekering van InShared is uit te breiden met modules medische kosten, annulering en voertuighulp Europa. Vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen en o.a. wintersport en onderwatersport zijn meeverzekerd. De alarmdienst Eurocross Assistence is dag en nacht bereikbaar om u te helpen.

website InShared

vanaf
€ 2,71