Met het basisonderdeel van de Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp bij drie situaties, waaronder rechtsbijstand bij een juridisch geschil. De juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand zijn onafhankelijk en je bent altijd verzekerd van uitstekende juridische hulp. Je hebt geen eigen risico en je bent ook bij kleine zaken verzekerd.

website Centraal Beheer

De basismodule Letsel & Verkeer dekt juridische hulp bij het verhalen van schade in het verkeer, conflicten over een aankoop en reparatie van je motorrijtuig. De verzekering is eenvoudig uit te breiden met aanvullende dekkingen. Univé hanteert geen wachttijd (behalve bij echtscheidingsmediation) dus na het afsluiten ben je direct verzekerd. Als je meerdere verzekeringen hebt lopen bij Univé, ontvang je tot 10% pakketkorting.

website Univé

De AEGON Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren dekt juridische bijstand bij onder andere geschillen over schade, aansprakelijkheid of bij het kopen van een product. De basisverzekering kun je uitbreiden met zes aanvullende verzekeringen, waaronder Verkeer, Wonen en Persoon, Arbeid en Inkomen, Fiscaal recht en Vermogensbeheer. De AEGON Rechtsbijstandverzekering biedt wereldwijde dekking.

website AEGON

De rechtsbijstandverzekering van Reaal kun je zelf samenstellen: je bent verzekerd voor 'Consument, Wonen en Verkeer', en je kunt aanvullend kiezen voor 'Werk en Inkomen' en 'Fiscaal en Vermogen'. Reaal betaalt de kosten van de rechtshulpverlening tot maximaal €25.000. Met deze rechtsbijstandverzekering zijn al je thuiswonende gezinsleden automatisch meeverzekerd.

website Reaal