.

Huisdierverzekeraars

Petplan is opgericht door dierenartsen en is ’s werelds meest ervaren huisdierenverzekeraar met bijna 40 jaar ervaring. Je kunt kiezen uit 4 pakketten: Ongeval, Basis, Plus, Totaal en 3 aanvullende verzekeringen. Als jouw huisdier bij een andere aanbieder is verzekerd, regelt Petplan gratis voor jou de opzegging.

Toon details
7.2
Bereken de premie vrije keuze dierenarts: Ja direct opzegbaar: nee

De OHRA Huisdierenverzekering is voordelig en biedt een uitgebreide dekking. Alle honden- en kattenrassen zijn te verzekeren en je hebt vrije dierenartskeuze. Sluit nu online af en geef je huisdier de beste zorg met de OHRA Huisdierenverzekering.

Toon details
6.7
Bereken de premie vrije keuze dierenarts: Ja direct opzegbaar: nee

Met een verzekering van InShared is je huisdier altijd verzekerd bij een ongeluk, ook op vakantie. Met de dierenverzekering Huisdier & zorg is je huisdier ook verzekerd voor opname, vaccinaties, gebitsreiniging en chemo. InShared vergoedt de kosten voor behandelingen van honden en katten tot maximaal € 3500,- per jaar.

Toon details
6.8
Bereken de premie vrije keuze dierenarts: Nee direct opzegbaar: ja

Voor je dierbare huisdier heeft HEMA een uitgebreide basisdekking. Aanvullend kun je je trouwe viervoeter verzekeren voor fysiotherapie en preventieve zorg, tandarts, chemotherapie en radiotherapie, en de kosten van een crematie. Er is geen verhoogde premie voor rasdieren en de verzekering is dagelijks opzegbaar.

Toon details
5.6
Bereken de premie vrije keuze dierenarts: Nee direct opzegbaar: nee